Op deze pagina vind u een overzicht van onze producten. Al deze producten zijn momenteel alleen in engelse versies verkrijgbaar. Meer informatie op onze engelse site hier...

Voor bestellingen kijk in onze online shop

Het schaakpakket voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, ChessPartner heeft speelsterktes die menig uitdaging aankan. De ELO rating van ChessPartner is ca. 2250 en kan enigzins varieren afhankelijk van de machine waarop gespeeld wordt. De belangrijkste features op een rij

Schaken via Internet
ChessPartner biedt de mogelijkheid om langs gebruikersvriendelijk weg partijen te spelen via het Internet. Daarvoor worden Chess Servers aangesproken die normaal gesproken met een lastig te gebruiken interface worden bediend.

Analyses
Analyseer stellingen of complete partijen. De analyse resultaten kunnen a zet annotatie of naar een file geschreven worden. Ook printen of copieren via het clipboard is mogelijk.

Database
ChessPartner heeft een aantal eenvoudige database functies om uw partijen op te slaan en na te spelen

Openingen boek
ChessPartner kent een groot aantal openingen en speelt deze uit het boek. Additionele boeken kunt u zelf op eenvoudige wijze maken en onderhouden. Ideaal bij de voorbereiding of openingstudies.

Meer informatie (Engels) hier...

SmarThink 1.20 is de laatste versie van de wel bekende Russische engine. Meer dan een jaar is besteed aan het verbeteren van de SmarThink algoritme's waardoor deze zich weer met de top kan meten. SmarThink heeft een interessante aanvallende speelstijl met name in pion eindspelen.

De auteur verwach dat deze versie ca. 60-70 punten sterker speelt dan versie 1.10 (Moscow).

De SmarThink engine is UCI compatible waardoor deze in uw favorite interface gebruikt kan worden. De laatste ChessPartner interface is meegeleverd.

Windows vista en Windows 7 compatible. Zie onze engelse site voor meer informatie.

Bestellen kan in onze online winkel. Prijs vanaf 27 € ex. btw.

Dit is een engine van de jonge getalenteerde Rahman Paidar uit Iran. Ktulu heeft een unieke aktieve en interessante speelstijl en is sterk in het eindspel. Omdat de auteur gestopt is met schaakprogrammering is dit waarschijnlijk de laatste versie van de reeks.

Meer informatie op de engelse site.

Of koop in onze online winkel

Chess Tiger 2007 door Christophe Théron is de opvolger van Chess Tiger 2004. Door nieuwe zoek algoritmes is deze naar verwachting ca. 80 punten sterker dan de vorige versie. Ook is er nieuwe positionele kennis toegevoegd. Inclusief de laatste ChessPartner interface.

Meer informatie (Engels) hier...

Of koop in onze online winkel.

Dit is de lang verwachte windows versie van Ed Schröders Rebel programma. Rebel 12 komt met de laatste ChessPartner interface. Het schaakbrein maakt gebruik van het zogenaamde Winboard Protocol. Hoewel het schaakbrein het best met de ChessPartner interface werkt is het hierdoor mogelijk het brein ook onder andere interfaces te gebruiken.

Rebel is een van de sterkste en meest complete schaakprogrammas ter wereld en de absolute kampioen in het tonen van informatie over Rebel's interne 'denk' process. Rebel is bekend om zijn speelsterkte en gevreesd door s'werelds top schakers, zo heeft Rebel nog nooit een serieus toernooi verloren tegen top schakers. Tot nog toe heeft Rebel 4 toernooien gespeelt tegen: Super GM Arthur Yusupov (1997), Super GM Vishy Anand (1998), GM John van der Wiel (2001) en tegen top speler Loek van Wely (2002) en hierbij was alleen Loek van Wely in staat om een remise tegen Rebel te houden (2-2), Rebel won de andere 3 matches.

Meer informatie (Engels) hier...

Pocket ChessPartner is de kleine broer van ChessPartner. Deve versie is voor Pocket PC PDA's. Ideaal voor een snel partijtje onderweg.

Eigenschappen:

• Duidelijk schaakboard, er kan tussen twee stukkensets gekozen worden.
• Kleur of zwart/wit.
• Handig in gebruik, zetten kunnen door middel van tapping of slepen gedaan worden.
• Lees / schrijft partijen in PGN formaat. Dit kan gebruikt worden om partijen met PC programma's uit te wisselen.
• Ondersteunt PGN varianten.
• Sterk schaakbrein.
• Opening boek met 10000 stellingen. Boeken kunnen uitgewisseld worden met PC versie.
• Toont het schaakbreins denk process.
• Onbeperkt aantal spel niveau's.
• Stelling setup.
• Permanent brain. Laat de computer denken tijdens de spelers beurt.
• Analyze mode. Navigeer door een partij en laat Pocket ChessPartner de stellingen analyseren.
• Shows complete game. Just one touch of a button shows you the complete game.
• Geeft hints.
• e-mails games. Ideaal voor correspondentie spelers.

Meer informatie (Engels) hier...